Çocuk Cerrahisi Bilgilendirme Videolarımız

Çocuk cerrahisi, küçük yüreklerin ve hayatların kurtarılmasına adanmış bir alandır. Bu özel alanda Kliniğimizin çocuklarımızın sağlığına olan bağlılığına tanıklık edin. Çocuklarımızın daha sağlıklı bir geleceğe kavuşmalarına yardımcı olan bu önemli çalışmaları yakından takip edin.

Bu bölümde, çocuk cerrahisi alanında bilgilendirici videoları bulacaksınız. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tuba Dikmen Gülser, sağlık ipuçları, tedavi seçenekleri ve pek çok önemli konu hakkında sizi aydınlatmak için bu videoları hazırladı. Çocuklarımızın sağlığına dair daha fazla bilgi edinmek ve bilinçli kararlar almak için bu kaynağı kullanabilirsiniz.

Çocuk Cerrahisi Kliniği olarak bizler, her bir çocuğun en iyi sağlık hizmetini hak ettiğine inanıyoruz ve bu videoları sizinle paylaşarak bu inancımızı pekiştiriyoruz. Sağlıklı bir geleceğe giden yolda sizin ve sevdiklerinizin yanındayız.

Çocuk cerrahisi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve çocuklarımızın sağlığını desteklemek için bu videoları izlemeye davetlisiniz. Her sorunuz için bize ulaşmaktan çekinmeyin, çünkü çocuklarımızın sağlığı bizim için en önemli öncelik.

Sağlıkla kalın!

Çocuk Cerrahisi Kliniği Ankara

Op. Dr. Tuba Dikmen Gülser’i Tanıyalım

 

Çocuk Cerrahisinin İlgilendiği Hastalıklar Nelerdir?

 

Çocuk Cerrahisinin Yetişkin Cerrahisinden Farkı Nedir?

 

Neden Yenidoğan Sünnetini Daha Çok Destekliyoruz?

 

Sünnette Hangi Anestezi Yöntemleri, Neden Tercih Ediliyor?

 

Sünnet Yöntemleri Nelerdir?

 

Sünnet Sonrası Ebeveynler Nelere Dikkat Etmeliler?

 

Hipospadias (Peygamber Sünneti) Nedir? Tedavisi Nasıl Yapılır?

 

Hidrosel | Su Fıtığı Nedir? Hidrosel Çeşitleri, Hidrosel Teşhis ve Tanısı, Hidrosel Tedavisi ve Tedavi Yöntemleri, Ameliyat Süreci ve Aşamaları, Ameliyat Riskleri, Tedavi Sonrası Muayene Sıklığı Nedir?

 

Çocuk Cerrahisi Kliniği

Op. Dr. Tuba Dikmen GÜLSER, Çukurambar Ankara'da çocuk cerrahisi kliniğinde hizmet vermektedir. Çocuk cerrahisi doğumdan erişkin yaşa kadar 0-18 yaş grubu çocuklarla ilgili tüm cerrahi işlemleri kapsamaktadır.

Op. Dr. Tuba Dikmen Gülser'e aittir. Tüm Hakları Saklıdır.

0 505 024 45 00